Terug

Visgerechten


  

  • 3 gebakken Nieuwpoortse slibtongetjes € 32
  • Gebakken kabeljauw met tartaarsaus € 34
  • Gepocheerde kabeljauw op Koksijdse wijze € 34
  •  € 36
  • Gebakken kabeljauw met prei en garnalen € 38
  • Zeeduivel met garnalen en zomergroenten € 36
  • Gebakken roggevleugel met beurre noisette en kappertjes €32
  • Bouillabaisse € 32
    9/10 in de grote zomertest in het nieuwsblad
  • Bouillabaisse ‘Royal’ met ½ kreeft € 59
  • 1/1 kreeft € 62
    - op een bedje van sla
    - Belle vue
    - In de oven met citroenboter
  • Zeevruchtenschotel "Royal" € 69 p.p.
    Op ijs serveren wij u oesters, ½ kreeft, Koningsgarnalen, Langoustines, Fransen wulken,  Scheermessen, Kokkels, Mosselen en Witte venusschelpen