Terug

Visgerechten


   

  • Gebakken roggevleugel met beurre noisette en kappertjes € 26
  • 3 gebakken Nieuwpoortse slibtongetjes € 32
  • Gebakken kabeljauw met tartaarsaus € 32
  • Gepocheerde kabeljauw op Koksijdse wijze € 32
  • Tomaat garnaal € 32
  • Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen € 35
  • Zeebaars met risotto van boschampignons € 35
  • Koksijdse vissersschotel € 30
  • Bouillabaisse € 32
    9/10 in de grote zomertest in het nieuwsblad
  • Bouillabaisse ‘Royal’ met ½ kreeft € 52
  • 1/1 kreeft € 58
    - op een bedje van sla
    - Belle vue
    - In de oven met citroenboter
  • Zeevruchtenschotel "Royal" € 59 p.p.
    Op ijs serveren wij u oesters, ½ kreeft, Koningsgarnalen, Langoustines, Fransen wulken, Grijze garnalen, Scheermessen, Kokkels, Mosselen en Witte venusschelpen
    Met een fles champagne Mailly Grand Cru Extra Brut (172 euro voor 2 pers.)