Terug

Visgerechten


  • Tomaat met grijze garnalen en frietjes € 30
  • Gegrilde zalm met béarnaisesaus € 30
  • 3 gebakken Nieuwpoortse slibtongetjes € 24
  • Gebakken kabeljauw met tartaarsaus € 25
  • Gepocheerde kabeljauw op Koksijdse wijze € 27
  • Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen€ 30
  • Gebakken kabeljauw met jonge prei op een bedje van  gestampte aardappel € 27
  • In hoeveboter gebakken zeetong € 30
  • Zeebaars met prei en kerstomaten € 32
  • Gegrilde scampi’s met tartaarsaus € 22
  • Pasta met gebakken scampi’s en tomatencoulis € 23
  • Koksijdse vissersschotel € 28
  • Bouillabaisse € 30
    9/10 in de grote zomertest in het nieuwsblad
  • Bouillabaisse ‘Royal’ met ½ kreeft € 46
  • 1/1 kreeft € 44
    - op een bedje van sla
    - Belle vue
    - In de oven met citroenboter
  • Zeevruchtenschotel "Royal" € 49 p.p.
    Op ijs serveren wij u oesters, ½ kreeft, Koningsgarnalen, Langoustines, Fransen wulken, Grijze garnalen, Scheermessen, Kokkels, Mosselen en Witte venusschelpen
    Met een fles champagne Mailly Grand Cru Extra Brut (145 euro voor 2 pers.)