Terug

Visgerechten


 

  • Ragout van zeeduivel met garnalen en zomergroenten  € 33
  • Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto € 29
  • 3 gebakken Nieuwpoortse slibtongetjes € 27
  • Gebakken kabeljauw met tartaarsaus € 26
  • Gepocheerde kabeljauw op Koksijdse wijze € 27
  • Tomaat garnaal € 30
  • Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen € 33
  • In hoeveboter gebakken zeetong dagprijs
  • Koksijdse vissersschotel € 29
  • Bouillabaisse € 30
    9/10 in de grote zomertest in het nieuwsblad
  • Bouillabaisse ‘Royal’ met ½ kreeft € 46
  • 1/1 kreeft
    - op een bedje van sla
    - Belle vue
    - In de oven met citroenboter
  • Zeevruchtenschotel "Royal" € 54 p.p.
    Op ijs serveren wij u oesters, ½ kreeft, Koningsgarnalen, Langoustines, Fransen wulken, Grijze garnalen, Scheermessen, Kokkels, Mosselen en Witte venusschelpen
    Met een fles champagne Mailly Grand Cru Extra Brut (162 euro voor 2 pers.)