Gebakken kabeljauw met jonge prei op een bedje van gestampte aardappel € 27
In hoeveboter gebakken zeetong € 30
Gepocheerde tong met garnalen en zeekraal € 32
Gegrilde scampi’s met tartaarsaus € 22
Pasta met gebakken scampi’s en tomatencoulis € 23
Koksijdse vissersschotel € 28
Bouillabaisse € 30 9/10 in de grote zomertest in het nieuwsblad
Bouillabaisse ‘Royal’ met ½ kreeft € 46
1/1 kreeft € 44 - op een bedje van sla - Belle vue - In de oven met citroenboter
Zeevruchtenschotel "Royal"€ 49 p.p. Op ijs serveren wij u oesters, ½ kreeft, Koningsgarnalen, Langoustines, Fransen wulken, Grijze garnalen, Scheermessen, Kokkels, Mosselen en Witte venusschelpen Met een fles champagne Mailly Grand Cru Extra Brut (145 euro voor 2 pers.)