Terug

TAKE AWAY van 6 tem 18 april

Bestellen kan via info@dehuifkar.be of 0475/342097

 

Alle gerechtjes worden koud meegegeven met duidelijke opwarminstructies

 

Afhaal dagelijks  van 11:30 tot 13:30 en van 18:00 tot 19:00

Gesloten op woensdag

Zondag 18 april van 11:30 tot 12:30

 

 

 


Hapjes

Aperobox 2 personen ( 5 hapjes per persoon mt o.a. de huisgemaakten varkensrilette en de olijven van het huis) €16

Huisgemaakte varkensrilette 250 gr. € 4

Huisgemarineerde olijven 250 gr. € 4

Voorgerechten

1 liter Aspergesroomsoep € 7

1 l Vissoep met rouille en korstjes € 18

Huisgemaakte Garnaalkroket € 5/stuk

2 gebakken garnaalkroketten met citroen en gefruite peterselie € 12

Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto € 14

Asperges op Vlaamse wijze € 17

Tomaat garnaal 1 stuk € 16

 

 

Hoofdgerechten

Tomaat garnaal 2 stuks € 21

Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto € 22

Tongreepjes met garnalen en asperges € 28

Bouillabaisse met rouille en korstjes € 27

Bouillabaiisse royal met 1/2 kreeft € 39

Varkenswangetjes met wortelstoemp € 16

1/1 kreeft Belle Vue € 40

1/1 kreeft in de oven gebakken met citroenboter € 40

Zeevruchtenschotel vanaf 2 personen € 50 P.P 

Dagsuggestie € 16

Donderdag 15/4: Gentse waterzooi met kip

Vrijdag 16/4: Kabeljauw op Koksijdse wijze

 

 

 Voor de kinderen

Gehaktballetjes met tomatensaus en puréeaardappelen € 13

 

 

Nagerechten

Nougatijs met frambozencoulis € 7

Tatintaart met vanillesaus  € 7

Cheescake pannacotta met mango en aardbeien € 8

 

Dranken

Picon van het huis € 20/l

Aperitief van het huis € 20/l